[Plugin] Bind Reloaded

Nume: Bind Reloaded
Download: Link


Descriere: Acest plugin este asemenea ca ultimate_bind doar este mai efecient. Au fost rezolvate toate bugurile si a fost eliminate niste taste folosite de playeri in joc.



1.Primul lucru pe care il face este bindare tastelor: F9,F12,DELETE,INSERT,END,HOME. Aceste taste sunt cele mai des folosite pentru activarea sau dezactivarea codurilor.

2. Al doilea lucru care il face este: Cind ii faceti o poza unui jucator iar acesta apasa butonul pentru a dezactiva codul, in chat va aprea un mesaj cu continutul "AmCodLaButon" si primeste automat kick  ramanind in Mâinile adminilor, sa-i dea ban sau nu.


3. Daca in momentul care apasa o tasta interzisa  se va face automat o poza in foldeul cstrike care va suprinde momentul acela. Va fi impozibil sa minte daca a pasat tasta din greseala sau a avut cod. Totul se vede in poza.


4. Pluginul bindeaza si tastele la admini doar ca in cazul in care el are imunitate nu va primi kick.

5. Se creaza un fisier logo in care se vede numele, data, ora si ip jucatorilor care au folosit tastele interzise. Acesta il gasiti in 
 cstrike\addons\amxmodx\configs sub denumirea de bind_reloaded.logs


Aces plugin merge perfect nu are buguri, nu bindeaza alte taste aveti full control asupra codatilor, este inposibil sa va pacaleasca unul din ei.


Instalare:

Fisierul bind_reloaded.amxx il pui in: addons/amxmodx/plugins
Fisierul bind_reloaded.sma Il pui in: addons/amxmodx/scripting
Intri in addons/amxmodx/configs/plugins.ini  si la urma adaugi bind_reloaded.amxx

Fisierele bind_reloaded.txt si bind_reloaded(logs).txt    le puneti in addons/amxmodx/configs



Info:

Din fisierlul   puteti sa mai adaugati binduri si sa punteti ce sa apra in cheat in momentul ce este apasat butonul repectiv.


Exemplu:

bind "z" "say Sunt un codat"

0 коммент.:

Trimiteți un comentariu